Linku i css

<link href="~/Content/css/ss-validation.css" />
<link href="http://cdn.softsolution.al/ss-validation.css" />

Linku i js

<script src="http://cdn.softsolution.al/ss-validation.js"></script>
<script src="~/Content/scripts/ss-validation.js"></script>

Ne menyre qe te perdoret versioni lokal i librarise nese nuk lidhet me versionin online(cdn), skriptet duhen vendosur ne kete radhe: ne fillim behet load versioni cdn dhe me pas versioni lokal. Per pjesen e css eshte e kunderta, pra versioni lokal ne fillim dhe me pas versioni online.

<script src="http://cdn.softsolution.al/ss-validation.js"></script>
<script src="~/Content/scripts/ss-validation.js"></script>

<link href="~/Content/css/ss-validation.css" />
<link href="http://cdn.softsolution.al/ss-validation.css" />

Vendosja e gjuhes se librarise

Duhet krijuar nje variabel para vendosjes se linkut js.

var ssValidationLang = 'sq';

Librari te tjera qe duhen per librarine e validimit